Versteeg TCM

Momenteel verzorg ik onderstaande training:


Geluk(t)

Geluk is iets waar de meeste mensen naar op zoek zijn, iedereen op zijn of haar manier. Geluk kan een gevoel herinnering, stemming of gedachte zijn. Geluk zit in grote en kleine dingen. Er is klein geluk en er is groot geluk. Geluk is een gevoel van harmonie, een moment dat alles op zijn plaats valt. Geluk is persoonlijk en relatief.

Er is veel onderzoek gedaan naar zaken die ons gelukkig maken. Gebaseerd op dit onderzoek is deze training samengesteld.

Het doel van deze training om effectief je geluksniveau te verhogen.

De volgende vragen komen onder meer tijdens deze training aan de orde:

 

- Wat is geluk?

- Is geluk iets wat je overkomt?

- Kan je de mate van geluk beïnvloeden of vergroten?

- Bestaan er geluksstrategieën die effectief zijn?

- Hoe behoud ik het geluk?

- Is de aanleg voor geluk genetisch bepaald?

- Wordt geluk bepaald door mijn omstandigheden?

 

Deze training leidt je naar een programma op maat, waardoor je in staat bent je geluk te verhogen en te behouden. Tijdens de training zal je ontdekken dat geluk een werkwoord is, het is niet iets statisch en je zult er met je volle persoonlijkheid en met grote inzet voor moeten werken, maar het is de investering meer dan waard.

De training ‘Geluk(t)’ bestaat uit twee dagen. Op de eerste dag meten we jouw geluksniveau, gaan we in op zaken die jouw geluksniveau kunnen verhogen en kies je die strategieën die bij jou als persoon passen. Op de tweede dag gaan we kijken in hoeverre jouw programma gewerkt heeft en hoe je jouw geluksniveau kunt behouden.

De training wordt gegeven in het prachtige Bed and Breakfast Paasloo, zie hiervoor www.bedandbreakfastpaasloo.nl, maar kan in onderling overleg ook op locatie gegeven worden.