Versteeg TCM

In Paasloo door de bomen het bos weer zien.

Heb jij last van het ‘heilig’ moeten, voel je je gevangen in een regelmaat die je niet bevalt? Heb je behoefte aan meer inzicht in je persoonlijk functioneren en wil je veranderen in gedrag en houding? Zoek je nieuwe inzichten, heb je behoefte aan reflectie of wil je met iemand praten over je loopbaan? Overweeg dan coaching.  

Een coach nodigt je uit om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken. Ik doe dit door het stellen van heldere vragen, je uit te dagen, te confronteren en te stimuleren. Door het hanteren van verschillende technieken en methoden wordt jouw bewustzijn vergroot, waardoor je op een andere manier naar jezelf en anderen gaat kijken. Het is mijn stellige overtuiging dat een toename van zelfkennis en zelfinzicht aan de basis staan van een zowel privé- als zakelijk evenwichtiger en gelukkiger bestaan.   

Ongeacht jouw vraagstelling is een coachtraject niet alleen voor jou maar ook voor mij een interessante exercitie.

Thema’s die voor coaching in aanmerkingen komen zijn onder meer:

·        Doelgericht werken

·        Een goede balans krijgen in werk en privé

·        Persoonlijke groei

·        Werken met betrokkenheid

·        Het hanteren van conflicten

·        Omgaan met stress

·        Omgaan met veranderingen

·        Vergroten persoonlijk bewustzijn

·        Werken in teamverband

·        Management versus leiderschap

·        Omgaan met gevoelens

Werkwijze:

Een gratis intakegesprek vindt plaats om te kijken of er een wederzijdse klik is tussen ons.

Zaken die daarbij aan de orde komen zijn onder andere:

  • Waar zit je mee?
  • Heb je het gevoel dat ik jou daarbij zou kunnen helpen?
  • Hebben we vertrouwen in elkaar?
  • Slaat mijn benadering bij jou aan?

Tijdens de Intake kan bij benadering aangegeven worden hoeveel coaching-sessies er nodig zullen zijn. Doorgaans zijn vijf tot acht sessies voldoende. Een coaching-sessie duurt gemiddeld anderhalf uur.      

Samen met mijn partner, Antoinette, ben ik de trotse eigenaar van een mooi Bed and Breakfast, dat zich op een prachtige plek bevindt in de Kop van Overijssel, in het buurtschap Paasloo. (Zie www.bedandbreakfastpaasloo.nl) Als het je aanspreekt kunnen we ook buiten al wandelend en coachend van de omgeving genieten.

De ervaring leert dat dit een uitstekende manier is om ruimte te creëren in je geest, afstand te nemen van de waan van de dag en je bezig te houden met zaken waar het echt om gaat. Door de cadans van het lopen in een mooie omgeving komen verrassende nieuwe inzichten makkelijker tot stand.   

Tijdens de Intake kunnen we samen bespreken welke binnen/buiten combinatie voor jou het beste zou kunnen werken. Maatwerk in de vorm van coaching en een verblijf in ons Bed and Breakfast is ook bespreekbaar. Vaak zijn werkgevers bereid, afhankelijk van het type coachtraject, om deze kosten te vergoeden. Informeer dan wel je werkgever vooraf. Doorgaans is het mogelijk de kosten van de belasting af te trekken. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven.

Ik hoop je in onze prachtige natuurlijke omgeving te mogen begroeten!