Versteeg TCM

MEDIATION

Zit je in een conflictsituatie privé of op het werk, en wil je dit zo goed mogelijk oplossen op korte termijn? Denk dan eens mediation (conflictbemiddeling). Dit is een relatief goedkope en tijdsbesparende manier om conflicten op te lossen.

Als leidinggevende binnen het bedrijfsleven en de overheid heb ik regelmatig te maken gehad met alle soorten van controverses en de spanningen die daarmee gepaard kunnen gaan.  Door mijn wijze van optreden heb ik partijen met conflicterende belangen vaak naar een oplossing kunnen begeleiden. 

Mijn praktische ervaring heb ik aangevuld met de opleiding tot mediator bij het NMI (Nederlands Mediation Instituut). Hierdoor ben ik ingeschreven bij het NMI en sta ik  geregistreerd als mediator. Deze titel is beschermd in de Benelux.

Het mediationproces is informeel en flexibel en ik sta u bij als neutrale derde en vakkundig gespreksleider. Hierdoor is een snelle en acceptabele oplossing voor u en uw wederpartij vaak mogelijk. 

De basis van mediation vormen twee belangrijke uitgangspunten: vrijwilligheid en vertrouwelijkheid. Geen juridische standpunten, maar de belangen van u en uw wederpartij en de toekomst staan voorop.

Wilt u een snelle oplossing waar u zelf invloed op uit kan oefenen, heeft u geen behoefte aan tijdrovende- en kostbare procedures of een (principiële) uitspraak van een rechter, dan is mediation zeker het overwegen waard.

 Neem gerust contact op voor meer informatie en tarieven.