Versteeg TCM

Klanten

In mei 2006 heb ik mijn bedrijf VERSTEEGTCM (Training, Coaching, Mediation) en Interim Management opgericht. Sindsdien heb ik voor onderstaande opdrachtgevers de volgende opdrachten uitgevoerd:

Interim management

Van 1 juni 2006 tot 1 oktober 2006 heb ik van IBM Global Business Services de opdracht aangenomen om als HRM in de rol van Hiring Manager werving en selectie te doen voor IT Specialisten, IT Architecten, Consultants en Project Managers.  

Vanaf 1 oktober 2006 tot 1 april 2008 ben ik ingehuurd door de Belastingdienst als Human Resource Manager (HRM). Als HRM binnen de Belastingdienst gaf ik leiding aan een pool van medewerkers en was ik verantwoordelijk voor de vijf operationele processen van HRM, zoals werving en selectie, inzetplanning, personeelsontwikkeling, personeelszorg en uitstroom. Naast deze verantwoordelijkheid gaf ik tegen de achtergrond van mijn rol als mediator en coach ondersteuning bij conflicten buiten mijn eigenlijke pool van medewerkers.  

Mediation 

Ik werk nauw samen met Mediation Ned in Bunnik. Tot nu toe voer ik mediations uit die voornamelijk liggen in de sfeer van verstoorde arbeidsrelaties. De gevoeligheid van deze opdrachten staan mij niet toe om bedrijfsnamen te noemen.

Coaching

Ik ben actief als coach, voor een groot deel in samenwerking met Inspiration at Work (De Meern, Utrecht). Ik ben inzetbaar voor personal coaching, coachen op competentieontwikkeling en team coaching. Tot nu toe heb ik behalve voor particulieren vooral opdrachten uitgevoerd in het onderwijs en bedrijfsleven.

Onder andere:

·        IBM

·        Belastingdienst

·        Jongeneel

·        Schoevers Opleidingen